Spørgsmål

Kan man få sin faktura tilsendt på email?
 
Hvis du ønsker at få din faktura tilsendt på email skal du bare sende din email adresse til os på 30 24 56 10 eller ved brug af kontakt formularen her på siden. Herefter bekræfter vi at du fremover vil modtage fakturaen på email.
 
Hvordan betaler man sin faktura med Mobilepay?
 
Åben Mobilepay appen på din mobil og indtast 88815 som modtager af betalingen. Du vil nu se vores firmanavn “Malinis Vinduespolering” vist som modtager. Indtast beløbet som skal betales og tryk “OK”. Tilføj faktura nr. i kommentarfeltet og vælg betal. Betaling bliver nu gennemført og du får en kvittering på Mobilepay.

Kan jeg tilmelde min faktura til betalingsservice?

Vi tilbyder desværre ikke opkrævning med betalingsservice da det er en forholdsvist dyr service og den ekstra udgift vil i sidste ende gøre det dyrere for dig som kunde. Til gengæld kan man nemt og sikkert betale sin regning hos os med Mobilepay eller ved bankoverførsel.

Bliver vinduerne ordenligt rene ved brug af rentvandsanlæg?

Vores erfaring fortæller os at vinduespolering med rentvandsanlæg er en overlegen løsning til at gøre vinduer rene når der gøres rigtigt. Vandet er behandlet og filteret så det er 100% rent, det vil sige at der absolut ingen mineraler eller partikler er i vandet når vi vasker vinduerne, og når det fordamper vil ruden under normale forhold stå perfekt ren.

Vi får af og til henvendelser fra nogle der tidligere har oplevet at vinduerne ikke bliver ordenligt rene ved brug af rentvandsanlæg og af den grund foretrækker traditionel vinduespolering. Det er rigtigt at det kan ske at resultatet ikke er tilfredsstillende efter brug af rentvandsanlæg, men det skyldes som regel enten at vinduespudseren ikke har udført sit arbejde rigtigt, at der har været usædvanlige forhold eller at vinduerne ikke bliver vasket regelmæssigt nok.

For at sikre et optimalt resultat hver gang vasker vi vinduerne grundigt og bruger ofte opvarmet vand som er endnu mere effektivt, og man kan derfor forvente at få et flot resultat når man får vasket vinduer med rentvandsanlæg hos os. Vi tilbyder desuden tilfredshedsgaranti, så hvis der skulle være et problem i forhold til vinduespoleringen, så kommer vi selv og undersøger om der er gået noget galt og får rettet op på det hvis nødvendigt.

Der kan selvfølgelig være grunde til at man alligevel foretrækker traditionel vinduespolering og det kan vi også sagtens hjælpe med.

Kan jeg få pudset vinduer indvendigt selv om jeg ikke er hjemme til hverdag?

Det er intet problem at få pudset vinduer selv om man ikke er hjemme. Hos mange af vores kunder aftaler vi et tidspunkt og der lægges en nøgle til vinduespudseren så han selv kan lukke sig ind og gøre vinduerne rene indvendigt. Vi arbejder naturligvis altid med stor respekt og forsigtighed når vi træder indenfor i dit hjem, og sikrer os at alt bliver efterladt i skønneste orden.